Sălile de Evenimente La Castel

Punem la dispoziția voastră 6 săli elegante de evenimente și un centru de conferințe, toate acestea îndeplinind condițiile de care ai nevoie pentru a organiza un eveniment de poveste.

Descoperă sălile

La Castel

Dispunem de sălile ideale pentru a pune evenimentele importante din viața ta în scenă, în cel mai elegant mod cu putință.

* Disponibil începând cu luna mai 2022.

* Disponibil începând cu luna iulie 2022.

Previous
Next

Green View Salon - La Castel

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.
Acesta dispune de mobilier rafinat, cu detalii elegante şi oferă un spectacol vizual impresionant. Mirii se vor simţi protejaţi în îmbrăţişarea liniştită a naturii, datorită accentelor rafinate de verde şi a lacului care îmbogăţesc un tablou deosebit.

Previous
Next

CASTEL BALLROOM

Îți doreşti ca acel moment important din viața ta să fie un bal de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul tău va fi cuprins de note elegante conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.

Previous
Next

TERASA TURNURILOR

Terasa Turnurilor este o sală de evenimente cu amenajare rafinată, fiind un cadru distins pentru surprinderea momentelor deosebite din viața ta.

Spațiile vitrate de mari dimensiuni reprezintă o fereastră către natură, astfel încât să te poți bucura de o amenajare remarcabilă, completată de o priveliște de neuitat, a grădinii de vară La Castel.

Previous
Next

SALA REGALĂ

O sală cu adevărat potrivită pentru celebrarea poveștii tale. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă rafinată, pe care o poţi regăsi în sălile regale de altădată. Sala va fi mereu amenajată conform dorinţelor tale preţioase, pentru ca tu să te bucuri de un eveniment așa cum l-ai visat!

Previous
Next

SALA COLOANELOR

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă de o eleganță subtilă, conferită de coloanele ce o susțin şi de elementele de design aerisite. Sala este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât şi pentru evenimente mai apropiate sufletului tău.

Previous
Next

SALA VENEŢIANĂ

Spațiul luminos și intim al acestei săli este perfect pentru evenimente restrânse, în care eleganța subtilă și voioșia predomină.