Petreceri Corporate La Castel Iași

Armonia și starea de bine a angajaților contribuie la succesul companiei. Fie că dorești să celebrați împreună un moment important sau să susții o conferință sau o întâlnire de afaceri, La Castel este locația perfectă. Evenimentul tău corporate își găsește locul într-o locație elegantă și exclusivistă, ce-ți pune la dispoziție meniuri delicioase și servicii la cele mai înalte standarde.

Previous
Next

Săli potrivite pentru Cumătrii & Botezuri:

GREEN VIEW SALON

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.

Terasa Turnurilor

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.

Venețiană

Spațiul luminos și intim al acestei săli este perfect pentru evenimente restrânse, în care eleganța subtilă și voioșia predomină.

Sala Regală

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.

Sala Coloanelor

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă elegantă, conferită de coloanele înalte, ce o susțin, și de elementele de design aerisite. Sala este perfectă pentru evenimentele apropiate sufletului tău.

Verifică disponibilitatea sălii preferate: