Centrul de Conferințe La Castel Iași

Vă pune la dispoziţie trei săli de conferinţe, special concepute pentru a întâmpina nevoile de business ale companiei dumneavoastră.

În completarea ofertei, propunem și una din sălile noastre de evenimente adaptată la specificul conferinței dumneavoastră.

Fie că este vorba de seminarii, întâlniri de afaceri sau un eveniment tematic al companiei, tot ce trebuie să faceți este să alegeţi data, iar noi vă punem la dispoziţie Centrul de conferinţe La Castel*** având dotări tehnice moderne şi complete, de ultimă generaţie.

Vă asigurăm soluţia ideală pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcție de nevoi sau preferințe.

Previous
Next

Facilitățile sălilor noastre de conferințe:

Săli potrivite pentru Cumătrii & Botezuri:

GREEN VIEW SALON

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.

Tower Terrace

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.

Venetian Hall

The bright and cozy space of this hall is perfect for small events, where the subtle elegance and cheerfulness prevail.

Royal Hall

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.

Verifică disponibilitatea sălii preferate: