Banchet de Poveste La Castel 2021

Centrul de evenimente La Castel este amplasat într-un cadru natural de excepție și este compus din 6 săli de evenimente ce asigură o capacitate totală de 1000 de locuri. Sălile de evenimente puse la dispoziție sunt potrivite atât pentru petrecerile mici, cât și pentru evenimentele cu un număr mai mare de invitați.

Fiecare etapă din viață merită să fie marcată de un eveniment pe măsura importanței sale, într-o atmosferă de poveste, iar finalizarea unui ciclu de învățământ este unul din acele evenimente speciale.

Prin urmare, venim în întâmpinarea tinerilor absolvenți de gimnaziu, liceu sau facultate cu oferte și meniuri speciale pentru banchete.

Tinerii care își organizează banchetul în cadrul Centrului de evenimente La Castel beneficiază de câteva Cadouri de absolvire* din partea noastră:

*Ofertă supusă unor termene și condiții.

Previous
Next

Descarcă ofertele noastre:

Săli potrivite pentru Banchete:

GREEN VIEW SALON

Poveştile de dragoste nemuritoare se scriu în paşi de dans în acest cort fantezie, creat special pentru a întări comuniunea om-natură.

Castel Ballroom

Vă doriți ca momentul uniunii destinelor voastre să fie o nuntă de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul vostru va fi cuprins de note elegante, conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.

Tower Terrace

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.

Royal Hall

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.

Columns Hall

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă elegantă, conferită de coloanele înalte, ce o susțin, și de elementele de design aerisite. Sala este perfectă pentru evenimentele apropiate sufletului tău.

Verifică disponibilitatea sălii preferate: